Hamster ungar säljes (Alicia skriver)

Har lagt upp annons i en affär, på blocket och på Abc-annons.  Två har svarat, en har jag svarat på men en måste jag ringa till.
Ungarna är 19 dagar idag och är snart 3 veckor gamla. Så om man vill komma och kolla på ungarna/tinga en unge så kan man göra det tidigast imorn.
Kom ihåg för 100 kronor får man:

  • Tam hamsterunge
  • Startmat
  • Skötselråd
  • Lite sågspån från mamma)
  • Faktablad om guldhamstrar

Varför är det så billigt?

Alicia svarar:
Det är första gången Erica och jag parar våra hamstrar som det blir lyckat. Då vill vi inte stå med en massa hamstrar i slutet och inte veta vart vi ska göra av oss med dem någonstans. Därför har vi ett billigt pris så att fler lockas av att köpa en hamster. Och vi säljer inte hamstrarna för att tjäna pengar.
Och våra hamstrar har tyvärr inte stamtavla p.g.a föräldrarna inte har det så vi kan inte söka tillstånd om det.

Hur är föräldrarna?

Föräldrarna är i toppform. Vanilj var 9 månader när vi parade henne med Bibo och Bibo var lite äldre än 9 månader. En bra ålder på en hamster om man bara ska para dem en gång i sitt liv. Båda har ett bra temperament och biter aldrig någon.  Vanilj har färgen Cinnamon och Bibo har färgen Normalfärgad. Men det kan bli nästan vilken färg som helst.

Ska ni behålla någon unge?

I början var det tänkt att någon av Erica och jag skulle behålla en unge och den andra skulle köpa en hamster av en hamsteruppfödare. Så kunde vi para dem och ställa ut dem. Men sedan kom vi på att hamsterungen inte kommer ha stamtavla så vi inte kan ställa ut den.
Så vi ska inte göra det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0